Zelezarstvi-az.cz na Firmy.cz KOMAS Zástrč rovná uzamykatelná 125mm - ZINEK,- 12188 | železářství-az.cz

Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení

KOMAS Zástrč rovná uzamykatelná 125mm - ZINEK,- 12188

Číslo výrobku:
K 12188
Výrobce:
Běžná cena s DPH:
170 kč / ks
Naše cena s DPH:
125 kč / ks
Naše cena bez DPH:
104 kč / ks
Ušetříte:
45 kč (26 %)
Váha:
0.16 kg
Množství:
20 ks
Termín dodání:
Skladem v e-shopu
125 kč / ks
ks

Varianty:

Popis výrobku

Zástrč vrchní rovná zamykatelná

 

 

  • povrchová úprava - zinkováno
  • 125 mm
  • šířka 60mm

 

 

 

Zástrč dveřní příčná slouží k zajištění zavřených dřevěných nebo plechových dveří a vrat průmyslových objektů, garáží, kůlen, sklepů apod. proti samovolnému otevření. U provedení s okem lze zvýšit úroveň zabezpečení objektu použitím visacího zámku. Lze je také použít na okenice rekreačních chat, provozních objektů, skladů apod.

Aby zástrč dveřní příčná spolehlivě sloužila, nutno dodržet následující pokyny:

Montáž zástrče dveřní příčné na dveře (vrata,okenice) se provádí tak, že se přišroubuje 6 vruty ø 4 mm se zapuštěnou hlavou nebo 6 šrouby M4 se zapuštěnou hlavou a maticemi (nutno vyvrtat díry do dveří ø 4,2 mm). Dbát na to, aby rovná hrana čela zástrče byla od hrany dveří vzdálena min. 2 mm a byla s ní rovnoběžná. Potom se na rám dveří (vrat,okenic) připevní 2 vruty ø 4mm se zapuštěnou hlavou nebo 2 šrouby M4 se zapuštěnou hlavou a maticemi (nutno vyvrtat díry do rámu dveří ø 4,2 mm) skoba typ K 500 (to platí pro zástrče s rovnou závorou) nebo zapadací plech rovný typ K 501 do předem připraveného zádlabu o rozměrech 5 x 20 mm a do hloubky min. 20 mm (to platí pro zástrče s lomenou závorou).

 

 

 

 

 

 

 

Obrázky u zboží mohou být v některých případech pouze ilustrativní a nemusí zcela přesně postihovat všechny detaily. Pokud budete mít specifický požadavek např. na barevnost, povrchovou úpravu apod., tento uvádějte vždy ve své objednávce

Ceny jsou uvedeny v Kč včetně DPH

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz

 
 
 
Pridat.eu Přidat.eu RSS Hodnocení obchodu na Zboží.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz