Zelezarstvi-az.cz na Firmy.cz KOMAS Rozpěra okenní 11121 k zaražení - surová | železářství-az.cz

Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení

KOMAS Rozpěra okenní 11121 k zaražení - surová

Číslo výrobku:
K 11121
Výrobce:
Běžná cena s DPH:
70 kč / ks
Naše cena s DPH:
32 kč / ks
Naše cena bez DPH:
27 kč / ks
Ušetříte:
38 kč (54 %)
Váha:
0.13 kg
Množství:
24 ks
Termín dodání:
Skladem v e-shopu
32 kč / ks
ks

Popis výrobku

Rozpěra okenních křídel jednoduchá k zaražení - typ 11121

 

Rozpěra slouží k ustavení dřevěného větracího okenního křídla sklápěcího v otevřené poloze. Zakovává se buď na pravou nebo levou stranu okenního křídla.

 

Aby rozpěra okenního křídla spolehlivě sloužila, nutno dodržet následující pokyny:

 

Montáž rozpěry se provádí při zavřeném okenním křídle. Rozpěra se připevní na rám okna zaražením příchytky do předseknutého otvoru (provést nejlépe dlátem max.šířky  25 mm) tak, aby horní hrana příchytky byla zároveň s horní hranou okenního křídla a rameno rozpěry bylo vzdáleno minimálně 3 mm od boční hrany okenního křídla. Zaražení příchytky provést kladivem tak, aby osa výřezu v rameni byla vzdálena 20 ± 1 mm od čelní plochy rámu okenního křídla.

Potom se na čelní plochu rámu okenního křídla připevní nárazník 2 vruty ø 4 mm se zapuštěnou hlavou tak, aby svou nejužší částí procházel výřezem v rameni rozpěry a vůle mezi nárazníkem a horním koncem výřezu v rameni byla max. 3 mm.

Nakonec okenní křídlo úplně otevřít (při vyřazené funkci rozpěry) a z boku do okenního rámu vbít 2 hřebíky o ø 3 mm. Provede se tak zajištění příchytky  proti vytržení z okenního rámu.

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz

 
 
 
Pridat.eu Přidat.eu RSS Hodnocení obchodu na Zboží.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz