Zelezarstvi-az.cz na Firmy.cz Klingspor Pás brusný LS 309 XH 410x65 Zrno 40 | železářství-az.cz

Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení

Klingspor Pás brusný LS 309 XH 410x65 Zrno 40

Číslo výrobku:
RB4106
Běžná cena s DPH:
50 kč / ks
Naše cena s DPH:
40 kč / ks
Naše cena bez DPH:
34 kč / ks
Ušetříte:
10 kč (20 %)
Váha:
0.2 kg
Množství:
4 ks
Termín dodání:
Skladem v e-shopu
40 kč / ks
ks

Varianty:

Popis výrobku

  • Univerzální brusné plátno pro opracování kovu a dřeva.

 

  • rozměr: 410 x 65 mm
  • zrnitost 40
  • pojivo: umělá pryskyřice
  • druh zrna: korund
  • druh posypu: hustý
  • podložka: X

Klingspor přenosný brusný pás LS 309 XH - navržený speciálně pro přenosné pásové brusky

Přenosný brusný pás LS 309 XH od společnosti Klingspor je výrobek, který byl navržen speciálně pro použití s přenosnými pásovými bruskami. Tento přenosný brusný pás je k dispozici s velkým rozsahem zrnitosti a je vhodný pro mnoho brusných úkolů. Je schopen zpracovávat celou řadu různých materiálů, zejména

  • dřevo,
  • kov a
  • NF kov, stejně jako
  • barvy, laky a plniva.

Tato všestrannost činí z tohoto přenosného brusného pásu skutečně univerzální výrobek. Pás byl navržen pro použití v takových segmentech trhu, jako je dřevozpracující a kovozpracující průmysl a také obchod. Přenosný brusný pás se dodává ve formě brusných pásů a lze jej použít na ručních pásových bruskách nebo přenosných pásových bruskách. Výrobek je k dispozici ve velkém množství zrnitostí. Díky výjimečným vlastnostem, které tento špičkový výrobek nabízí, si na své přijdou i kutilové a hobby řemeslníci.

Prémiový přenosný brusný pás pro náročné úkoly

Přenosný brusný pás LS 309 XH** je univerzální výrobek pro hrubé, střední a dokončovací broušení. Tento výrobek umožňuje uživateli provádět různé úkoly pomocí jediného pásu. Prakticky tak odpadá nutnost výměny přenosného brusného pásu mezi jednotlivými pracovními úkony. Rozsáhlý skladový sortiment zaručuje, že zákazník najde pás, který dokonale odpovídá jeho stroji. Totéž platí i pro spoje. Klingspor nabízí přenosné brusné pásy s rozmanitým výběrem kloubů pásů, aby byla zajištěna co největší kompatibilita s bruskami všech různých druhů.

Přenosný brusný pás LS 309 XH: vysoce kvalitní materiály a zpracování

Výraznými znaky přenosného brusného pásu od společnosti Klingspor jsou dokonalé zpracování a bezkonkurenční odolnost. Pro zajištění co nejlepších výsledků jsou zrnitost, podložka a lepení přizpůsobeny speciálně materiálu, který bude zpracováván. Totéž platí i pro přenosný brusný pás LS 309 XH. Je vyroben ze syntetického oxidu hlinitého, který je nejvyšší kvality a je nanesen s těsnou vrstvou. Rychlost úběru materiálu je vynikající za všech podmínek použití. Spojení tohoto výrobku je vytvořeno prvotřídní plně syntetickou pryskyřicí, zatímco odolný podklad zaručuje potřebnou životnost.

 
 
 
 
 
 
 

Vyobrazené foto může být pouze ilustrační.

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz

 
 
 
Pridat.eu Přidat.eu RSS Hodnocení obchodu na Zboží.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz